Van Avermaet laat crossfans voorlopig op hun honger zitten

Van Avermaet laat crossfans voorlopig op hun honger zitten

Bij winst van een klassieker of in een rit van een grote ronde van Greg Van Avermaet mochten duizend crossfans gratis naar de nieuwe Flandriencross. Bijna was het in de Belgische openingsklassieker al prijs, maar dat was buiten Ian Stannard gerekend.

Als Van Avermaet de komende maanden een klassieker wint of een rit of trui in een belangrijke ronde pakt, kunnen duizend wielerfans gratis naar ‘zijn’ cross in Hamme, die komend seizoen verhuist van de Superprestige naar de Bpost Bank Trofee. Mooi initiatief van Golazo Sports. Meteen zaten de crossfans in de finale van de Omloop Het Nieuwsblad op het puntje van hun stoel om de Waaslander naar de zege te schreeuwen.

De BMC-kopman geraakte in de finale van een boeiende maar loodzware wedstrijd vooruit met Ian Stannard, maar sterke Greg moest het in de sprint helaas nipt afleggen tegen de Britse 'beer' van Team Sky. Zo blijven de crossfans -voorlopig- op hun honger zitten. Niet getreurd uiteraard, er komen nog een pak kansen aan de komende weken, en Van Avermaet bewees in elk geval de goede conditie beet te hebben. Wie wil winnen, moet zich wel registeren via de website van de Flandriencross.






Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!