Ook Bpost Bank Trofee reikte zijn prijzen uit

Ook Bpost Bank Trofee reikte zijn prijzen uit

Een week na de Hansgrohe Superprestige reikte ook de Bpost Bank Trofee zijn prijzen uit. Opnieuw was Sven Nys de primus, terwijl ook nu Albert als tweede eindigde. Ook de dames, beloften en nieuwelingen werden gehuldigd.

Het imposante Tervurense Koloniƫnpaleis was gisteren het decor voor de huldiging van de Bpost-laureaten. De Nederlandse nieuweling Mitch Groot, beloften Wout Van Aert, Mathieu van der Poel en Laurens Sweeck, de uitgedoste dames Sanne Cant, Helen Wyman en Nikki Harris en de eliterenners Sven Nys, Niels Albert, Tom Meeusen, Rob Peeters en Thijs van Amerongen kregen bloemen en de bijhorende cheque overhandigd.

Bevestiging kwam er dat volgend jaar Hamme toetreedt tot het regelmatigheidscriterium, maar welke organisatie plaats moet ruimen, werd nog niet bekendgemaakt. "Vast staat wel dat de Bpost Bank Trofee vanaf nu regelmatig zal 'opgefrist' worden", gaf Christophe Impens mee. Concreet betekent dit dat de samenstelling van de Bpost kalender om de twee jaar zou gewijzigd worden. Wie uit de boot valt, zou een paar jaar naar de 'Soudal Classics' verhuizen om daarna weer opgepikt te worden door het regelmatigheidscriterium.

Echt nieuws viel in Tervuren niet te rapen. Zo blijft bij de volgende editie ook het tijdsklassement behouden. Voor meer foto's van het Slotgala van de Bpost Bank Trofee verwijzen we u graag door naar volgende link.







Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!