Hans van Kasteren probeerde Wout Van Aert terug in te lijven

Hans van Kasteren probeerde Wout Van Aert terug in te lijven

Wout Van Aert verhuist volgende week van Telenet-Fidea naar Vastgoedservice-Golden Palace. Maar daar legt Hans van Kasteren zich niet zomaar bij neer, zo blijkt. Hij deed -ondanks het getekende contract- een tegenvoorstel, maar Van Aert liet zich niet gek maken... Zijn contract bij zijn nieuwe team wordt wel meteen opengebroken en met één jaar verlengd!

Op 1 maart zet beloftenwereldkampioen Wout Van Aert de stap van het team van manager Hans van Kasteren naar de nieuwe ploeg van Rode Duivel Timmy Simons. Een transfer die blijkbaar niet in goede aarde valt bij Van Kasteren. Die deed Van Aert al een nieuw (lees: lucratief) voorstel om alsnog zijn contract met Vastgoedservice-Golden Palace te verbreken.


Vreemde actie alweer van Hans van Kasteren. Uitgerekend de teammanager die het voorbije seizoen meermaals openlijk zijn frustraties uitte dat er te weinig respect bestaat tussen de teams onderling, probeerde (ondanks een reeds getekende overeenkomst met Vastgoedservice-Golden Palace) Wout Van Aert te verleiden dat contract alsnog te verbreken.


Contract opengebroken, verbeterd en verlengd 


Maar de beloftenwereldkampioen bezweek dus niet voor de centen. "Gelukkig is Van Aert een topkerel die ondanks zijn jeugdige leeftijd toch al over een flinke dosis gezond verstand beschikt", klinkt het in een persbericht van de ploeg. "Wout liet zich niet gek maken. Het teammanagement bedankte het vertrouwen van zijn toekomstig goudhaantje meteen door het reeds bestaande contract open te breken, te verbeteren en met een jaar te verlengen." De 19-jarige Lillenaar wordt dus op 1 maart 2014 prof en krijgt bij deze werkzekerheid tot 31 december 2018.


Dit weekend rijdt Van Aert in Lebbeke en Oostmalle zijn laatste officiële wedstrijden in Telenet-Fideaoutfit.


(banner)foto: Patje Cosyn

Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!