Francis Mourey: 'Telenet-Fidea? Geen voorstel gezien'

Francis Mourey: 'Telenet-Fidea? Geen voorstel gezien'

Telenet-Fideamanager Hans van Kasteren heeft Francis Mourey een bod gedaan, lazen we gisteren op Cyclingnews.com. "Maar ik kreeg nog geen reactie", zegde Van Kasteren erbij. Lijkt ons logisch, want Mourey weet niets van een voorstel...

Francis Mourey rijdt al zijn hele carrière bij FdJ. Een trouwere werknemer in de sportwereld vind je amper. Dus waren wij toch eens benieuwd naar de reactie van Mourey zelf, in plaats van het bericht zomaar blindelings over te nemen. Vreemd genoeg viel de Fransman uit de lucht. "Telenet-Fidea? Daar heb ik absoluut geen voorstel van gezien", zegt de winnaar van de wereldbekermanche van Namen. "En dat is trouwens ook niet aan de orde, want ik lig nog twee jaar onder contract bij FdJ. Daarna? Dat zien we dan binnen twee jaar wel. Maar nog eens, ik zag geen voorstel van Telenet-Fidea."

Hallo, Hans van Kasteren? "Ik heb eigenlijk ook niet verkondigd dat ik Mourey een concreet voorstel heb gedaan", nuanceert Van Kasteren vandaag vanuit Spanje. "Maar een hele tijd geleden heb ik hem eens een mail verstuurd waarin ik hem vertelde dat, als hij meer in België wilde komen crossen, hij bij een Belgisch team moest aankloppen. Hoe lang geleden? Goh, dat weet ik niet meer. En nee, ik heb er nooit antwoord op gekregen. Ik gaf een voorzet, aan hem om er iets mee te doen..."


Foto: Rudy De Backer




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!