Rob Peeters voelde zich deze week in Calpe niet lekker in zijn vel

Rob Peeters voelde zich deze week in Calpe niet lekker in zijn vel

In Leuven liep het al niet naar wens voor Rob Peeters. Op stage in Calpe deze week ontdekte hij waarom. "Dat denk ik toch", klinkt het vanuit Spanje. "Ik voelde me de hele week niet goed in mijn vel. Ik draaide zelfs een paar keer terug van training."

"Nee, ik heb me de voorbije week niet super lekker gevoeld. Ik denk niet dat ik echt ziek werd, maar ik ben er wel bijzonder dicht bij geweest”, zegt Peeters op de website van zijn team. Zo ben ik tot twee keer toe teruggedraaid van training, puur uit schrik. En je kent dat, hé. Dan ga je jezelf wat opnaaien en slaat de twijfel toe. Daarom heb ik steeds het zekere voor het onzekere gekozen.”

“Concreet betekent dit dat ik toch minder hard gewerkt heb dan oorspronkelijk voorzien. Al heb ik wel gedaan wat binnen mijn mogelijkheden lag. Zo laste ik -als ik mij wel goed voelde- al eens een extra training in, zij het dan rustig. Maar zo kwam ik toch aan mijn uren.”


Nommay is voor Rob Peeters dus meer dan zo maar een opstapje richting WK in Hoogerheide. “Ik hoop daar in Frankrijk toch wel op enige bevestiging, ja. Gisteren (vrijdag) voelde ik me voor het eerst weer in orde. Persoonlijk denk ik dan ook dat het zal meevallen, maar daar kan ik pas morgennamiddag na de wedstrijd een antwoord op geven. Valt het tegen, dan heb ik uiteraard een excuus, hé. En dan zal het volgende week in Hoogerheide wel beter gaan, zeker?”


Peeters komt trouwens pas vanavond laat aan in Nommay. "Ik vlieg pas om zeven uur vanavond van Alicante naar Basel. Van daaruit gaat het met de wagen naar Frankrijk."


Foto: Patricia Cristens




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!