Winnaars 'Vlaamse Gladiatoren van de Cross' bekend

Winnaars 'Vlaamse Gladiatoren van de Cross' bekend

De vijf exemplaren van het boek 'De Vlaamse gladiatoren van de cross' zijn verdeeld. Kijk snel of u bij de gelukkigen bent. Niet gewonnen? Rep u dan naar de boekhandel, want dit unieke boek is hét kerstcadeau voor elke veldritfan.

68 Vlaamse gladiatoren. Van Maurice Seynaeve tot Wout Van Aert, van Erik De Vlaeminck via Roland Liboton tot Sven Nys en Niels Albert. Al wie ook maar een aandeel heeft (gehad) in de geschiedenis van onze Vlaamse volkssport bij uitstek, krijgt in dit naslagwerk zijn plaats.

Als extraatje komen zelfs de vedetten van morgen aan bod, worden een aantal vrouwelijke gladiatoren belicht en krijgen ook een paar 'ons te vroeg ontglipte' gladiatoren aandacht. Een knap boek waarin verhalen en interviews worden opgesmukt met mooi fotowerk. Kortom: het ideale kerst- of nieuwjaarscadeau voor de veldritliefhebber. Extra informatie vindt u hier.

Vijf gratis exemplaren

Wie vorige week onze website bezocht, kon meedingen naar één van de vijf gratis exemplaren die veldritkrant.be weggaf. Onze onschuldigen hand trok uit de tarlijke inzendingen volgende winnaars:

Antoine van Heertum - Nic Houfflyn - Sarah Creemers - Françoise Libert - Natalie Amelinckx

Proficiat aan de winnaars. Veldritkrant.be contacteert hen weldra via hun Facebook-inbox (opgelet: check niet alleen uw 'postvak in' maar ook de map 'overige')

Niet gewonnen? Geen nood, het boek is verkrijgbaar in de betere boekhandel (in luxueuze uitvoering en met harde kaft) voor 35 euro.
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!