'Vlaamse gladiatoren van de cross'. Win uw gratis exemplaar!

'Vlaamse gladiatoren van de cross'. Win uw gratis exemplaar!

De kerstman blijft de lezers van Veldritkrant.be verwennen. Deze keer hebben we vijf exemplaren van het boek 'De Vlaamse gladiatoren van de cross' in onze prijzenpot. Een prachtig kerstcadeau voor de crossfan. Met dank aan auteur en uitgever Dominique Lampo.

68 Vlaamse gladiatoren. Van Maurice Seynaeve tot Wout Van Aert, van Erik De Vlaeminck via Roland Liboton tot Sven Nys en Niels Albert. Al wie ook maar een aandeel heeft (gehad) in de geschiedenis van onze Vlaamse volkssport bij uitstek, krijgt in dit naslagwerk zijn plaats.

Als extraatje komen zelfs de vedetten van morgen aan bod, worden een aantal vrouwelijke gladiatoren belicht en krijgen ook een paar 'ons te vroeg ontglipte' gladiatoren aandacht.

Een knap boek waarin verhalen en interviews worden opgesmukt met mooi fotowerk. Kortom: het ideale kerst- of nieuwjaarscadeau voor de veldritliefhebber. Extra informatie vindt u hier.


Vijf gratis exemplaren


Als lezer van Veldritkrant.be krijgt u de kans een van de vijf boeken die we ter beschikking hebben, te winnen. Hoe? Eenvoudig: 'like' de Facebookpagina van Veldritkrant en deel het bericht dat deze wedstrijd aankondigt (op Facebook of op Twitter) vóór zondagmiddag 12u. Zondagnamiddag worden de gelukkigen bekendgemaakt via onze website en gecontacteerd.

Niet gewonnen? Geen nood, het boek is verkrijgbaar in de betere boekhandel (in luxueuze uitvoering en met harde kaft) voor 35 euro.




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!