Zdenek Stybar opnieuw de beste in Boonen & Friends

Zdenek Stybar opnieuw de beste in Boonen & Friends

Zdenek Stybar heeft -ondanks een handicap van één minuut- voor de tweede keer op rij de Boonen & Friends Charity cross gewonnen. Styby haalde het van Maarten Wynants en Pieter Vanspeybrouck.

 

 

Belkinrenner Maarten Wynants nam van meet af aan het heft in handen daar aan het Zilvermeer. Maar Stybar, nochtans gestart met een achterstand van een volle minuut, ging snel op zoek naar de Limburger in Nederlandse loondienst. In de slotronde had de voormalige wereldkampioen Wynants te pakken en snelde zo naar de zege. Met Wynants en Pieter Vanspeybrouck zag het podium in Mol er overigens identiek uit als vorig jaar.

 

 

Ook Tom Boonen, Jan Bakelants, Thomas De Gendt, Gianni Meersman en nog een pak andere wegrenners lieten zich van hun beste zijde zien in Mol. Boonen, die vorig jaar nog forfait moest geven, was uiteraard de grote publiekstrekker in deze wedstrijd ten voordele van Move to Improve.

 

 

In de voorafgaande juniorenwedstrijd kroonde thuisrijder Yannick Peeters zich voor de derde keer op rij tot provinciaal (Antwerps) kampioen. De Molse veelwinnaar haalde het van Stijn Caluwé en Thijs Aerts.

 

 

Foto: copyright Luc Timmermans




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!