Isolteam - nieuws

Nys en co parkeren in Gieten goedkoper dan Albert in Koksijde

Nys en co parkeren in Gieten goedkoper dan Albert in Koksijde

Niels Albert liep in Koksijde een parkeerboete van 25 euro op. Maar ook in Gieten was het niet gratis parkeren. 'Camping 't Kalkamp' vroeg per camper vijf euro aan onder meer Sven Nys, Tom Meeusen en het Sunwebduo Pauwels-Vantornout.

 

Sven Nys was gisteren in Gieten iets minder welkom dan hij dat in eigen land gewoon is. Toen hij met de camper wilde parkeren op de oprit van Camping 't Kalkamp, ondervond hij behoorlijk wat tegenwind van de uitbaters. "Het is niet omdat je een groot renner bent, dat je hier zomaar kan staan", klonk het in eerste instantie wat bits. Uiteindelijk mocht de wereldkampioen toch blijven staan, maar dat kostte hem wel vijf euro.

 

"Gratis toiletgebruik"

 

Ook Tom Meeusen, Kevin Pauwels, Klaas Vantornout en nog een paar anderen die hun camper op het domein hadden neergeplant, moesten afdokken. Vijf euro, dat is slechts een vijfde van het tarief dat Albert gisteren in Koksijde betaalde, en voor jongens die toch goed de kost verdienen absoluut geen ramp, maar vreemd is het wel. Tom Meeusen kon er om lachen. "Ach, dat valt wel mee. De dames die mee zijn, mogen gratis gebruik maken van de openbare toiletten hier. Dat compenseert", grijnsde de Essenaar.

 

De verhuis van het oude parcours in het centrum van Gieten naar de Nyslootsweg was dan wel een goede zaak qua aantrekkelijkheid van de omloop, wat de infrastructuur betreft, lijkt de verhuis een stuk minder praktisch. Een pak renners, waaronder ook Lars van der Haar, uitten deze namiddag hun frustraties via twitter. "Een ramp om te parkeren", vond ook de Nederlandse kampioen.
Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930