Velofollies 2024

Ook Van Aerts toekomstig team gecharmeerd door zijn prestatie

Ook Van Aerts toekomstig team gecharmeerd door zijn prestatie

De initiatiefnemers van het nieuwe Vastgoedservice zaten maandag een uur lang op het puntje van hun stoel. Fierheid troef, toen ze Wout Van Aert ei zo na zagen stunten in Niel. Met Van Aert én Rob Peeters (derde) pakte Vastgoedservice zowaar twee -weliswaar- virtuele podiumplaatsen.

 

"Een bewijs dat we de juiste keuze hebben gemaakt door de Lillenaar aan te trekken", klinkt het bij Geert Vanhoof, één van de mannen achter het nieuwe project. "Hoe we bij Wout terecht zijn gekomen? Eenvoudig: tijdens een bestuursvergadering werden de namen van talentvolle jongeren die vrij kwamen, op papier gezet. Van Aert stond bovenaan ons lijstje. Zelf was hij in eerste instantie geen vragende partij, maar toen we onze plannen uit de doeken deden, was hij ons project meer dan genegen."

 

"Simons brengt professionalisme mee" 

 

"Logisch", gaat Vanhoof voort. "Want ons nieuw team ziet er veelbelovend uit. Naast Fiete Peeters als raadgever is ook de inbreng van Timmy Simons enorm belangrijk. Timmy brengt immers een groot stuk professionalisme mee uit het voetbal. We gaan niet alleen samenwerken met de Bakala Academy, we starten begin januari ook met een eigen osteopaat, kine en sportarts (Jens Demanet, red)."

 

Licentie goedgekeurd

 

"Wout voelde ook van meet af aan dat wij in hem geloofden", voegt de manager er aan toe. "Dat was misschien nog de grootste reden waarom hij voor ons koos." Nog anderhalve maand scheidt het nieuwbakken team van zijn officiële start. "We zitten op schema. gisteren werd onze licentieaanvraag goedgekeurd. Ons dossier werd over de hele lijn positief bevonden. Straks zijn ook de truitjes klaar. Met Vastgoedservice als enige sponsor, maar we wachten bewust nog met het laten maken van de tenues voor het wegteam, voor in het geval nog een extra geldschieter opduikt."
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

december 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!