AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Ook Jelle Schuermans naar Vastgoedservice

Ook Jelle Schuermans naar Vastgoedservice

Vastgoedservice blijft bijzonder actief op de transfermarkt. De volgende aanwinst is Jelle Schuermans, zondag nog fraai achtste op het junioren-EK in Mlada Boleslav. Hij zal vanaf september 2014 zijn nieuwe teamkleuren vertegenwoordigen.

 

Vorige vrijdag werd bekendgemaakt dat eind februari van volgend jaar Wout Van Aert Telenet-Fidea inruilt voor Vastgoedservice. Amper vijf dagen later wordt het stilaan indrukwekkende lijstje aangevuld met Jelle Schuermans. De bijna 17-jarige Kempenaar (wonend in Poederlee) zal net als Yannick Peeters begin volgend seizoen de overstap maken. Schuermans, momenteel actief bij het Avia-Crabbéteam, verraste de voorbije weken met knappe ereplaatsen in de Wereldbekermanches van Valkenburg (7de) en Tabor (4de). Vorige zondag werd hij achtste op het EK in Mlada Boleslav.

 

Zo groeit de crosskern van Vastgoedservice al uit tot zes eenheden: op 1 januari gaan Rob Peeters en de broers Joeri en Jens Adams van start. Op het einde van het huidige veldritseizoen wordt Wout Van Aert aan de kern toegevoegd, waarna dus Yannick Peeters en Jelle Schuermans begin september het zestal zullen vervolledigen.

 

Daarnaast liggen ook reeds de wegrenners Rob Ruijgh, Kevin Hulsmans, Kevin Peeters en Sven Vandousselaere onder contract.

 

Broers Sweeck naar Kwadro-Stannah

 

Er was deze week overigens nog tranfersnieuws te rapen. Joeri Hofman en de broers Hendrik, Diether en Laurens Sweeck trekken naar Kwadro-Stannah, het team van Marc Herremans. Net dankzij die Belgische inbreng kan Kwadro-Stannah straks het continentaal statuut bekomen. Sweeck en co tekenden er een overeenkomst voor twee jaar.

 

 

Foto: © Patricia Cristens

 

 
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

december 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031