Happy Dog Cat

Na Wellens en Van der Haar haakt ook Bosmans af voor Koppenbergcross

Na Wellens en Van der Haar haakt ook Bosmans af voor Koppenbergcross

Straks staat met de Koppenbergcross de tweede manche van de Bpost Bank Trofee op de agenda. Maar de organisatoren zien door verschillende omstandigheden een pak rennners afhaken. In laatste instantie geeft ook Wietse Bosmans forfait.

 

Bart Wellens heeft rugproblemen en blijft tien dagen uit competitie. Voor Lars van der Haar past deze zware cross niet in zijn programma. Jonathan Page sukkelt met een virus en mist voor het eerst in jaren zijn afspraak met Koppenberg. En zonet gaf ook Wietse Bosmans forfait. De Kalmthoutenaar is vanmorgen opgestaan met een verkoudheid en neemt geen risico. Wel van de partij: Jan Denuwelaere. Die zal op de Bult van Melden zijn allerlaatste wedstrijd rijden. Vooraf wordt hij overigens -net als de afscheidnemende Française Ferrier-Bruneau- in de bloemetjes gezet.

 

Eerder haakten overigens ook al wat jongeren af, want zondag staat in het Tsjechische Mlada Boleslav het Europees kampioenschap voor junioren, beloften en dames geprogrammeerd. Een fenomeen waar de Koppenbergcross al eerder mee kampte. Zo blijven onder meer Wereldbekerleider Eli Iserbyt en zijn collegajunioren bij Telenet-Fidea weg uit Oudenaarde.

 

 




Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930