Thibau Nys debuteert morgen in het veld

Thibau Nys debuteert morgen in het veld

Morgen is het D-day bij de familie Nys. Nee, niet omdat Sven in Ruddervoorde op zoek gaat naar een 61ste Superprestigedagzege. Wel omdat zoonlief Thibau zijn allereerste veldrit zal betwisten. Nys junior debuteert in Hoboken.

 

Sven zal het in Ruddervoorde zonder vrouwlief Isabelle moeten doen. "Uiteraard ga ik zondag mee naar Hoboken", vertelt Isabelle Nijs in haar column in de Gazet van Antwerpen. "Ik kan als moeder mijn zoon toch niet aan vreemden overlaten?"

 

Voorts geeft mevrouw Nys toe dat ze met gemengde gevoelens Thibau ziet kiezen voor het veldrijden. "Ik vind het super als ik zie hoe hij zich amuseert. Hij doet het graag en het is een gezonde sport. Anderzijds zie ik al vijftien jaar wat Sven ervoor moet doen en ik denk niet dat Thibau hetzelfde zal kunnen opbrengen. Ik vrees dat hij een beetje te veel het karakter van mij heeft."

 

Van een voorkeursbehandeling bij zijn club is alvast geen sprake. "Op onze uitdrukkelijke vraag, wordt hij gelijk behandeld en moet hij net als alle andere jongens luisteren", benadrukt Isabelle. "En voor alle duidelijkheid, hij voelt zich ook niet beter en mengt zich gewoon onder de anderen."

 

Info over de miniemen- en aspirantenveldrit in Hoboken vind je via deze link.

 

 

Foto: ©photopress.be

 

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!