Velofollies 2017
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Denuwelaere (update) sluit af met open brief: 'Opgelucht'

Denuwelaere (update) sluit af met open brief: 'Opgelucht'

Nog een laatste keer komen we terug op het afscheid van Jan Denuwelaere. De 25-jarige West-Vlaming wilde via een open brief zeer graag de ware toedracht van zijn afscheid laten weten. Hieronder vindt u letterlijke versie ervan.

 

 

Open brief Jan Denuwelaere

 

"Meer dan een jaar geleden ben ik de passie voor het veldrijden verloren. Ik probeerde nog van alles om mezelf te motiveren en het plezier in deze sport terug te vinden. Tot de laatste week heb ik geleefd als een echte prof en alles gedaan wat in mijn mogelijkheden lag. Iets wat dubbel zo moeilijk is als de liefde voor de fiets weg is."

"Na lang nadenken en een korte bezinningsperiode ben ik nu honderd procent zeker van mijn keuze om mijn carrière als veldrijder achter mij te laten. Velen denken dat ik stop omwille van een mindere seizoensstart. Dit was enkel het gevolg van deze moeilijke keuze, geen oorzaak. Als kind droomde ik er nooit van om wielrenner of veldrijder te worden. Zelfs tijdens mijn carrière was het nooit echt mijn ultieme droom om professioneel veldrijder te worden, alles is gewoon op mij afgekomen."

 

"Ik voel me heel opgelucht nu ik eindelijk de knoop heb doorgehakt. Er waren heel veel moeilijke momenten gedurende mijn carrière, waarbij we steeds genoodzaakt waren goed na te denken en een oplossing te zoeken. Toch koester ik mijn jaren als veldrijder en ik kijk er met een glimlach op terug. De vele mooie momenten zal ik mijn hele leven lang niet vergeten."

Zoeken

Scherpe blik van ... VelofolliesVelofollies

Bijna 1 op 2 verkochte fietsen is elektrisch

Kalender

januari 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031