Style & Concept spuit mist omtrent toekomst Denuwelaere

Style & Concept spuit mist omtrent toekomst Denuwelaere

Veldritprof Jan Denuwelaere, vorig seizoen verrassend winnaar van de Bpost Bank Trofee-manche in Essen, kapt ermee. Tenminste, dat is wat een aantal bronnen ons vertelden. Vandaag zou bij zijn Style & Conceptteam nog een ultieme vergadering op het menu staan om de Woestenaar op andere gedachten te brengen.

 

De ex-motorcrosser maakte zes jaar geleden furore door vanuit het niets onmiddellijk zijn stempel te drukken op het beloftencircuit. Dat resulteerde in 2010 in een vijfjarig profcontract bij Style & Concept. Vorig seizoen boekte Denuwelaere zijn grootste triomf door in Essen Zdenek Stybar te kloppen na een tumultueus sprintje. De bevestiging kwam er echter niet. Denuwelaere geraakte ook niet in de WB-selectie van bondscoach De Bie en zou deze week beslist hebben de handdoek te werpen.

 

Mist

 

Denuwelaere is al dagen onbereikbaar voor commentaar. Ook bij de teamleiding vangen we bot. "Sorry, maar ik heb spreekverbod", vertelt teamcoach Michel Geerinck. "Of hij zondag in Ruddervoorde start? Daar ben ik niet zeker van, nee." Ook bij de Style & Conceptzaakvoerders, de broers Kenneth en Garreth Van Den Berghe, krijgen we geen gehoor. De woordvoerder van het team was wel bereikbaar, maar ook daar werd mist gespuid. "Er komt eind deze week een persbericht, waarin alles wordt uitgelegd", klinkt het beleefd, maar kort. "We gaan geen informatie verspreiden zolang er niets definitief is. Waar het ook om gaat."

 

Als Denuwelaere er effectief mee ophoudt, zit Style & Concept -dat vorige winter al Kennneth Van Compernolle aan de deur zette wegens tegenvallende resultaten- plots zonder renner. Het is niet bekend of het team in dat geval op zoek gaat naar een alternatief.

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!