Win uw gratis VIP- of inkomkaart voor Ruddervoorde

Win uw gratis VIP- of inkomkaart voor Ruddervoorde

Zondag wordt in het West-Vlaamse Ruddervoorde de Hansgrohe Superprestige afgetrapt. Dankzij Veldritkrant.be kunt u er daar in de Vrijgeweidestraat gratis bij zijn.

 

Hoe word je één van onze zeven winnaars? Eenvoudig! Help ons mee in de opbouw van onze website en vertel met wie u graag een interview zou zien verschijnen. De naam van die persoon in het 'reactiebalkje' onder dit artikel vermelden volstaat. De meest originele inzendingen maken kans op één van de zes gratis tickets of het duo VIP-receptiekaarten, vergezeld van een VIP-parkeerkaart. Altijd leuk voor ons als u ook de aankondiging van dit bericht op Facebook deelt, maar dit is absoluut geen vereiste om te winnen.

 

De wedstrijd wordt morgenavond om 20u beëindigd, waarna de redactie van Veldritkrant.be het lijstje met winnaars zal bekendmaken op zijn website. De gegadigden zullen door Veldritkrant.be worden gecontacteerd.

 

Ter info:

Facebook wordt niet geassocieerd met deze wedstrijd. Facebook noch Twitter ondersteunen op geen enkele wijze deze actie en kunnen dus ook niet verantwoordelijk worden gesteld bij eventuele problemen. Ook Veldritkrant.be kan daarvoor niet verantwoordelijk worden gesteld. De privacyregels in het omgaan met persoonsgegevens worden door Velritkrant.be gerespecteerd. 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!