Loes Sels naar Telenet-Fidea

Loes Sels naar Telenet-Fidea

Naast Ellen Van Loy zal ook de Kempense Loes Sels vanaf 1 januari deel uitmaken van het Telenet-Fidea damesteam. De voormalige Belgische kampioene hoopt na een inactiviteit van vier jaar opnieuw door te stoten naar de top.

 

Corné Lepoeter, voorzitter van Young Telenet Fidea, is enthousiast met de komst van de ondertussen 28-jarige Sels. “Omdat we rotsvast in Loes geloven. Wie er in slaagt om twee keer kampioene van België te worden, heeft één en ander in zijn mars. Ze verliet weliswaar gedurende vier jaar het veldrijden omwille van haar twee kindjes, maar ze is terug. Met een vijfde plaats in Neerpelt en een zege in Dordrecht bevestigde ze haar talent. We geven haar de kans om terug aan te knopen bij de veldrittop. We zijn in elk geval blij dat we met Loes meteen een tweede Belgische in ons team hebben. Dat is prima publiciteit."


Ook Loes Sels is tevreden. “Ik ben heel blij dat de ploegleiding van Telenet-Fidea in mij gelooft. Ik was omwille van mijn twee kindjes inderdaad een tijdje weg, maar nu ze opgroeien is er terug tijd om te sporten. De motivatie is groot. We zullen wel zien waar het eindigt, maar dat is afwachten. Tot 1 januari blijf ik voor mijn huidige ploeg DNCS fietsen, op 1 januari wissel ik truitjes." Ook Ellen Van Loy komt over van DNCS.

 

Fotocopyright: Patje Cosyn




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!