Rode Duivel Timmy Simons zal Vastgoedservice leiden

Rode Duivel Timmy Simons zal Vastgoedservice leiden

 Toch verrassend nieuws uit het veldritwereldje. Het nieuwe Vastgoedserviceteam van onder meer Rob Peeters en Joeri Adams, zal geleid worden door een viertal. Eén van hen is profvoetballer Timmy Simons. Naast vier veldrijders, zal het team ook met een wegploeg uitpakken. Ook daarin toch wel een paar verrassende namen. Zo zetten onder meer Kevin Hulsmans en Rob Ruijgh al hun krabbel.

 

Timmy Simons is al sinds kindsbeen een fervente veldritfan, zegt hij zelf. "Als Rillaarnaar was ik fervente fan van mijn dorpsgenoot Roland Liboton. Samen met mijn pa ging ik zelfs op wedstrijden supporteren." Sinds een paar jaar is Simons ook voor vijftig procent aandeelhouder bij Vastgoedservice, het immokantoor met stevige roots in de Kempen. De link met het wielerteam is dus snel gemaakt. "We zagen inderdaad een opportuniteit in de koers", geeft hij toe. Wilfried Peeters gaf de initiatiefnemers de raad om naast crossers ook een aantal wegrenners aan te trekken. "In het huidige economische klimaat (lees crisis) zijn koopjes te doen", aldus Peeters, die als raadgever fungeert.

 

Naast veldrijders Rob Peeters, Joeri en Jens Adams en (vanaf september 2014) Yannick Peeters, hebben ondertussen ook een aantal wegrenners al hun handtekening gezet. Met onder meer Kevin Hulsmans en de Nederlander Rob Ruijgh hebben ze al een paar grote vissen aan de haak geslagen. "En daar komen straks wellicht nog een paar mooie namen bij, tenminste als we nog een cosponsor kunnen strikken." Zoals veldritkrant.be eerder al meldde, wordt Johan Verstrepen ploegleider van het weggedeelte.

 

Jef Robert

 

Het nieuwe continentale team, dat op Colnagofietsen zal rijden, wordt geleid door een VZW waarin naast Vastgoedaandeelhouders Geert Vanhoof en Timmy Simons ook Jef Robert, voorzitter van beloftenteam Ovyta-Eijssen, zal zetelen. "Ook voor jongerenteams is het niet makkelijk het hoofd boven water te houden", aldus Wilfried Peeters. "Daarom heb ik de mensen bij elkaar gebracht. Zo is de bal aan het rollen gegaan en ontstond de samenwerking."




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!