De Bie kiest voor Bosmans als laatste man in selectie

De Bie kiest voor Bosmans als laatste man in selectie

Bondscoach Rudy De Bie heeft zijn eerste Wereldbekerselectie van het seizoen rond. Weinig verrassingen. De Bie koos voor Wietse Bosmans als laatste man in zijn selectie. Daarmee vallen onder meer Dieter en Sven Vanthourenhout en Jan Denuwelaere uit de boot.

 

Bosmans hervatte in Ronse de competitie en liet er een verdienstelijke 16de plaats optekenen. Van een echte verrassing kunnen we dan ook niet spreken. Bovendien weten we al langer dat De Bie een boontje heeft voor de jongeren. Bosmans is eerstejaarsprof en vecht terug na een lange revalidatie van een ongeval met de crossmotor.

 

Wel verrassend: in de juniorenselectie is geen plaats voor Stijn Caluwé. De Enertherm-BKCP-jongere was nochtans niet slecht aan het seizoen begonnen, maar de concurrentie in de nationale juniorenselectie is groot.

 

Selecties:

 

Elite: Bart Aernouts - Niels Albert - Wietse Bosmans - Tom Meeusen - Sven Nys - Kevin Pauwels - Rob Peeters - Klaas Vantornout - Bart Wellens

 

Dames: Sanne Cant - Stephanie De Croock - Githa Michiels - Katrien Thijs - Ellen Van Loy - Laura Verdonshot - Karen Verhestraeten - Jolien Verschueren

 

Beloften: Toon Aerts - Tim Merlier - Laurens Sweeck - Wout Van Aert - Michael Vanthourenhout - Gianni Vermeersch

 

Junioren:  Thijs Aerts - Kobe Goossens - Eli Iserbyt - Yannick Peeters - Jelle Schuermans - Gianni Van Donink

 

 

Foto: © Patje Cosyn




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!