Isolteam - nieuws

Meeusen sprint sneller dan Nys en Van der Haar in 's Hertogenbosch

Meeusen sprint sneller dan Nys en Van der Haar in 's Hertogenbosch

Tom Meeusen heeft nu al zijn tweede seizoenszege beet. De Essenaar was na zijn winst in Laarne nu ook de beste in het Nederlandse 's Hertogenbosh. Hij klopte Sven Nys en Lars van der Haar in de sprint

 

Net als in Dottenijs kreeg ook het deelnemerveld in 's Hertogenbosch een snelle omloop voorgeschoteld. Het duurde dan ook lang voor er enige afscheiding kwam. Pas rond halfkoers, toen Sven Nys het gaspedaal wat dieper induwde, werden de eerste ernstige verschillen opgetekend. Tom Meeusen, Philipp Walsleben, Bart Aernouts, Lars van der Haar en Kevin Pauwels hielden stand voorin, Rob Peeters moest na enig accordeonwerk de rol lossen.

 

In een sprintje voor de overwinning haalde Tom Meeusen het met zijn snelle benen van Sven Nys en Lars van der Haar. Rob Peeters en Bart Wellens maakten geen deel uit van de kopgroep van zes. De Telenet-Fideaploegmaats van Meeusen kampten met rugpijn.

 

Vos debuteert met winst

 

Bij de dames in 's Hertogenbosch ging de overwinning naar Marianne Vos. Voor de meervoudige wereldkampioene was het haar allereerste veldrit van het seizoen. Belgisch kampioene Sanne Cant was er ginder in Brabant niet bij. Zij focust op de opener van de Bpost Bank Trofee, morgen in Ronse.

 

Archieffoto: ¬© Johan Pelgrims

 
Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930