'Sfeervol afscheid van Amy Dombroski'

'Sfeervol afscheid van Amy Dombroski'

Vandaag werd in Heist-op-den-Berg afscheid genomen van de vorige week jammerlijk verongelukte Amy Domboski van het Young Telenet-Fideateam. De plechtigheid was intiem en pakkend in aanwezigheid van de dichtste familie van Amy en van alle ploegmaats. Ook Sven Nys en Niels Albert kwamen hun medeleven betuigen.

 

'Sfeervolle muziek speelde, terwijl een fotocollage het leven en de carrière van Amy toonde. Emoties waren niet ver zoek toen de teammates hun herinneringen aan Amy voorlazen', lezen we in het persbericht van het Telenet-Fideateam.

 

'Fiets reist mee naar Den Bosch en Ronse'

 

Amy Dombroski wordt zowel morgen in de veldrit in 's Hertogenbosch als zondag in Ronse speciaal herdacht. Normaal zouden dat immers haar eerste Europese veldritten van dit seizoen zijn geweest. Bij de camper van het ladiesteam zal een tentje staan met de fiets van Amy, die meereist naar beide wedstrijden. Je vindt er ook het boek dat de ploeggenotes van Amy maakten. Dit kan door iedereen die langs komt gehandtekend worden.

 

De familie van Amy betuigde na afloop van de plechtigheid en de crematie haar dankbaarheid naar manager Hans van Kasteren, Karen Ramakers en het hele YTFCT en TFCT toe. "We begrijpen nu waarom Amy altijd weer zo graag naar Vlaanderen kwam", wist vader Ed. 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!