Johan Verstrepen: 'Ik zal het veldritgedeelte niet leiden'

Johan Verstrepen: 'Ik zal het veldritgedeelte niet leiden'

Ex-prof Johan Verstrepen wordt ploegleider van Vastgoedservice, het nieuwe team rond Rob Peeters. "Maar zoals her en der ten onrechte geschreven, zal ik het veldritgedeelte van het team niet leiden", beweert Verstrepen. Voor die job lijkt Danny De Bie nog altijd kanshebber nummer één.

 

Het nieuwe Vastgoedserviceteam, dat onlangs een partnership aanging met Jef Robert van het voormalige Ovyta-Eijssen, heeft met Johan Verstrepen een eerste ploegleider aangetrokken. "Ik zie mijn functie bij Vastgoedservice als een verlengstuk van wat ik de voorbije drie jaar bij Ovyta-Eijssen deed", aldus de Kempenaar. "Daar was ik de voorbije drie jaar ook actief als ploegleider. Maar die functie blijf ik combineren met mijn vaste job als vertegenwoordiger bij Vermarc Sport."

 

Vastgoedservcie zal begin januari met een vijftal crossers en een tiental wegrenners van start gaan. Onder meer Kevin Peeters komt over van Crelan-Euphony, dat er mee ophoudt. "De markt is ons gunstig gezind. Als continentaal team hopen we dat er zich nog enkele opportuniteiten voordoen, met dank aan de iets grotere vijver waarin we in deze crisistijden kunnen vissen", licht Verstrepen toe.

 

"Geen veldritcoach"

 

De ex-prof benadrukt wel dat hij zich alleen zal bezighouden met de wegrenners van het team. "Uiteraard zullen in de zomer ook de crossers ingeschakeld worden in dat programma, maar in de winter zal ik de veldrijders zéker niet begeleiden. Dat is mijn taak niet."

 

De naam Danny De Bie blijft ondertussen circuleren als mogelijke ploegleider voor Rob Peeters, Joeri Adams en co, maar een officiële bevestiging daarvan kregen we nog niet.




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!