Van Aert en Van der Poel van de Schorre naar de Cauberg per... helikopter

Van Aert en Van der Poel van de Schorre naar de Cauberg per... helikopter

Wout van Aert en Mathieu van der Poel rijden dit weekend zowel de Niels Albert CX in Boom als de Wereldbeker in het Nederlandse Valkenburg. Een tripje van amper 140 kilometer. Toch zorgt Koen Monu, organisator in Boom, voor een stunt: de twee worden per helikopter overgevlogen.

Wout van Aert en Mathieu van der Poel verschijnen zaterdag aan de start van de tweede editie van de Distrilog Niels Albert Cyclocross. De wereldkampioen en de Nederlandse kampioen breien in De Schorre in Boom hopelijk weer een verlengstuk aan een reeks van onderlinge adembenemende duels, dus dat wordt alvast uitkijken.

"Om de voorbereiding van het duo op de Wereldbekerwedstrijd van zondag zo optimaal mogelijk te laten verlopen pakken de organisatoren van de Niels Albert Cyclocross uit met een unieke stunt. Om halfzes worden Wout van Aert en het broederpaar Mathieu en David van der Poel op het provinciaal domein opgepikt door een helikopter", lezen we in een persbericht van de organisatoren.

"Piloot Thomas Lefevere, zoon van Etixx-Quick.Stepmanager Patrick, levert het trio vervolgens keurig op de top van de Cauberg in Valkenburg af."


Foto: ©Photopress.be / Tekst: Nico Dick

Info (programma, parcours, ...) via onze kalenderpagina - Live op Play Sports






Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!