Exclusief! Nieuw shirt bevestigt: Telenet-Fidea straks op Trek-fietsen

Exclusief! Nieuw shirt bevestigt: Telenet-Fidea straks op Trek-fietsen

Echt nieuws is het niet meer. Maar toch: bij deze kunnen we u officieel bevestigen dat Telenet-Fidea straks Ridley inruilt voor Trek. Het Amerikaanse fietsmerk volgt dus Sven Nys. Vermarc wordt de nieuwe kledijsponsor in de plaats van Castelli.

Via via kwam het ontwerp van het nieuwe Telenet-Fideatruitje in het bezit van de redactie van Veldritkrant.be. En dat laat niets aan duidelijkheid over. Uiteraard blijven Telenet en Fidea het team van kopman Tom Meeusen en co. trouw. Toch merken we twee belangrijke nieuwigheden op het shirt.

Fietsenproducent Trek volgt Sven Nys -ondertussen de nieuwe manager van de ploeg- van Crelan-AADrink naar Telenet-Fidea. Trek vervangt Ridley. Voort zien we ook dat de kledij van de renners en rensters voortaan door Vermarc Sport zal worden aangeleverd. De samenwerking met het Italiaanse Castelli duurde dus amper één jaar.

Verwacht wordt dat de Telenet-Fidearenners al in hun eerste wegwedstrijden met hun nieuwe fiets en outfit te zien zullen zijn. Wat het shirtje betreft, krijgt de lezer van Veldritkrant.be dus alvast een primeurtje.

Foto's: ©Veldritkrant / Tekst: NicoDick




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!