Waaslandcross presenteert vier kersverse wereldkampioenen

Waaslandcross presenteert vier kersverse wereldkampioenen

De Waaslandcross in Sint-Niklaas wordt de gelegenheid om bijna alle kersverse wereldkampioenen aan het werk te zien. Met Wout van Aert, Thalita de Jong, Eli Iserbyt en Jens Dekker staan zaterdag niet minder dan vier regenboogtruien aan de start van de slotmanche van de bpost banktrofee.

De komst naar de Waaslandcross van Wout van Aert staat al langer vast. De wereldkampioen bij elite heren kan in Sint-Niklaas zijn eindzege in de bpost banktrofee extra glans geven. Dat ook Thalita de Jong, belofte Eli Iserbyt en junior Jens Dekker present tekenen, is op zijn minst een leuk toemaatje. De Jong schitterde op het WK en rekende af met topfavoriete Sanne Cant, Iserbyt versloeg de Tsjech Adam Toupalik, die zich misrekende en één ronde voor het einde dacht de titel binnen te halen, en Dekker greep het goud na een indrukwekkende solo.

Wie zaterdag naar Provinciaal Recreatiepark De Ster afzakt, kan dus zomaar even vier kersverse wereldkampioenen aan het werk zien. Een garantie op een volledige dag topsport van de bovenste plank, want wie in Heusden-Zolder het onderspit moest delven zal zaterdag ongetwijfeld uit zijn op revanche en het eindklassement in de bpost banktrofee ligt ook nog niet voor iedereen absoluut vast.

Meer info vinden jullie via onze kalenderpagina


Foto©Photopress.be

Tickets via klik








Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!