Foto van de week: Thomas Joseph ontpopt zich tot ijsbeer in Zonnebeke

Foto van de week: Thomas Joseph ontpopt zich tot ijsbeer in Zonnebeke

Nog even terug naar Zonnebeke, waar belofte Thomas Joseph zorgde voor de stunt van de dag. De jonge West-Vlaming reed in de slotronde zowaar pardoes de vijver in. "Helemaal kopje onder", grijnsde hij achteraf. Gelukkig liep het goed af. Hij werd nog 21ste.

In de Kasteelcross konden de beloften nog eens samen met de grote jongens van start. Een gelegenheid waarvan ook streekrenner Thomas Joseph dankbaar gebruik maakte. En de Marlux-belofte deed het verre van onaardig. Al had hij ongetwijfeld niet verwacht dat hij op deze manier wat extra publiciteit voor de sponsors zou maken.

"Nadat ik tweemaal problemen kende met mijn versnellingsapparaat, begon ik me in de finale pas goed te voelen", deed Joseph na afloop zijn relaas. "Ik reed als achttiende en had nog twee renners in het vizier, maar ging toen iets te wild tekeer in de modderstrook naast de vijver en schoot uit het spoor."

"Ik ging over het lint, recht de vijver in, helemaal kopje onder. Gelukkig geraakte ik niet onderkoeld en kon ik nadien snel de douche in", aldus de 19-jarige ijsbeer op zijn teamwebsite

Foto: ©MarcDeceuninck

Uitslagen Kasteelcross Zonnebeke via onze kalenderpagina




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!