Isolteam Warm aanbevolen
Safe Cycling

Kleicross Lebbeke

Datum: 23-02-2019
Land: België
Klassement: Andere


Deze cyclocross zal normaal gezien niet doorgaan anno 2019 wegens faillissement van de organisatie vzw De Klei dd augustus 2018



Uitslagen 2018

Nieuwelingen

1. Thibau Nys
2. Jetze Van Campenhout
3. Arne Baers
4. Lukas Van Der Vleuten (Ned)
5. Brent Blommen

Juniores

1. Anton Ferdinande
2. Wout Vervoort
3. Jonas Wyseure
4. Nicolas De Smet
5. Maarten Clauwaert

Volledige uitslag nieuwelingen en juniores klik

Dames

 foto: ©Photopress.be

1. Sanne Cant
2. Kim Van De Steene
3. Loes Sels
4. Ellen Van Loy
5. Jolien Verschueren

Dames jeugd

 foto: ©Photopress.be 

1. Julie Brouwers
2. Lies'l Schevenels
3. Sterre Vervloet

Volledige uitslag klik

Heren elite en beloften

 foto: ©Photopress.be

1. Michael Vanthourenhout
2. Tim Merlier
3. Laurens Sweeck
4. Gianni Vermeersch
5. Jim Aernouts

Volledige uitslag klik

Masters A/Amateurs

1. Nicky David

Masters B

1. Bjorn Rondelez

Masters C

1. Dirk Mertens

volledige uitslag klik



Uitslagen 2017

Heren

 foto: ©Photopress.be

1. Dieter Vanthourenhout
2. Michael Vanthourenhout
3. Laurens Sweeck
4. Jens Adams
5. Gianni Vermeersch

Volledige uitslag klik

Juniores en dames

 foto: ©Photopress.be

1. Toon Vandebosch
2. Andreas Goeman
3. Thibaut De Smet
4. Jonas Smet
5. Jason Van Compernolle

 foto: ©Photopress.be

8. Alicia Franck
10. Loes Sels
11. Joyce Vanderbeken

Nieuwelingen

 foto: ©Photopress.be

1. Luke Verburg (Ned)
2. Wout Vervoort
3. Yente Peirens

Volledige uitslag klik

Uitslagen masters en amateurs via volgende link


Uitslagen editie 2016

Heren

1. Tom Meeusen
2. Michael Vanthourenhout
3. Diether Sweeck
4. Kevin Pauwels
5. Wout van Aert

volledig klik

Juniores

1. Seppe Rombouts
2. Jari De Clercq
3. Jelle Camps
4. Andreas Goeman
5. Fabio Verberckmoes

Dames

1. Jolien Verschueren
2. Lindy Van Amrooy (Ned)
3. Anja Geldhof

volledig klik

Nieuwelingen

1. Joren Thys
2. Jason Van Compernolle
3. Jarno Jordens
4. Ryan Kamp (Ned)
5. Wout Vervoort

volledig klik

Amateurs/Masters A

1. Nicky David
2. Patrick Bassez
3. Korneel De Viaene
4. Bart Veyt
5. Arno Verberckmoes

Masters B

1. Kris Verhooge
2. Andy De Smet
3. Erik Mynheer

Masters C

1. Guido Verhaegen
2. Ludwig Gladines
3. Rudi Wille

Masters D

1. Jose De Clercq

volledige uitslag Amateurs en Masters klik

Uitslagen editie 21-2-2015

Nieuwelingen

1. Andreas Goeman
2. Niels Vandermeulen
3. Jonas Smet
4. Maxim Van Gils
5. Fabio Van Goethem

Dames jeugd

Jara Noël

Juniores

1. Eli Iserbyt
2. Jenko Bonne
3. Han Devos
4. Seppe Rombouts
5. Simon Jaecques

Dames

1. Jolien Verschueren
2. Anja Geldhof
3. Tine Verdeyen
4. Jo Blanchaert
5. Ilse Vandekinderen

volledige uitslag nieuwelingen, juniores en dames klik


Elite heren en beloften

1. Wout Van Aert
2. Michael Vanthourenhout
3. Laurens Sweeck
4. Klaas Vantornout
5. Toon Aerts

volledige uitslag heren klik

Uitslagen editie 2014


Elite met en zc + beloften/U23 (volledige uitslag klik)


1. Sven Nys

2. Wout Van Aert

3. Sven Vanthourenhout

4. Bart Aernouts

5. Jim Aernouts


Juniores (volledige uitslag klik)


1. Pieter Van Roosbroeck

2. Han Devos

3. Jenko Bonne

4. Thomas Van de Velde

5. Dorian De Maeght


Nieuwelingen (volledige uitslag klik)


1. Jappe Jaspers

2. Gianni Siebens

3. Alex Colman

4. Seppe Rombouts

5. Louis Overmeire


Amateurs en Masters A (volledige uitslag klik)


1. Jochen Heylens

2. Korneel De Viane

3. Nicky David

4. Arno Verberckmoes

5. Jef Paeshuyse


Masters B (volledige uitslag klik)


1. Guido Verhaegen

2. Edwin Raats (Ned)

3. Dirk Mertens

4. Erik Mijngheer

5. Steven Geurs


Master C (volledige uitslag klik)


1. Ludwig Gladines

2. Mark Verloo

3. Johan Vanderaerden

4. Walter Marynissen

5. Peter Ballet

 

 geen deelname in 2014 van Niels Albert





Palmares

5 x Sven Nys

2004 Ben Berden
2005 Sven Nys
2006 Bart Wellens
2007 Enrici Franzoi (Ita)
2008 Rodmir Simunek (Tsj)

2010 Sven Nys
2011 Sven Nys
2012 Rob Peeters
2013 Sven Nys
2014 Sven Nys
2015 Wout van Aert
2016 Tom Meeusen

Zoeken

Kalender

september 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930