Exact Cross Sint-Niklaas wordt 't 1ste 'WK' voor Toon Aerts

Exact Cross Sint-Niklaas wordt 't 1ste 'WK' voor Toon Aerts

Op zaterdag 17 februari wordt in provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas de zevende en laatste Exact Cross van het seizoen gereden. Het is voor veldritland uitkijken naar de rentree van Toon Aerts.

Van alle veldritten die op het einde van het seizoen op de kalender staan, is de Exact Cross in Sint-Niklaas veruit de vaakst genoemde op dit moment. Het zal namelijk de cross zijn waar Toon Aerts na twee jaar opnieuw zijn rugnummer mag opspelden om het veld in te duiken. Geen enkele crosser die harder uitkijkt naar de Exact Cross in Sint-Niklaas dan de Kempenaar. Zoals hij het zelf al omschreef: de drie crossen waar hij nog aan de start staat op het einde van dit seizoen zijn voor hem drie wereldkampioenschappen.

Toon Aerts mag het meteen opnemen tegen de vaste namen uit het veld. Om te beginnen Belgisch kampioen Eli Iserbyt, die op zoek gaat naar zijn vijftigste profzege. Voorts tekenen ook Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Niels Vandeputte, Jens Adams, Toon Vandebosch, Joran Wyseure, uittredend winnaar Laurens Sweeck, Pim Ronhaar, Lars Van der Haar en broer Thijs Aerts present in Sint-Niklaas.

Vorig jaar kregen we in Sint-Niklaas twee spannende elitewedstrijden voorgeschoteld, met een secondespel en duels tot op de streep. Met een ongewijzigd parcours doorheen domein De Ster en droge aangename weersvoorspellingen kan het zeker op hetzelfde uitdraaien. Voordat beide elitewedstrijden van start gaan, is het programma van zaterdag met wedstrijden van de nieuwelingen, junioren en G-Sport volledig gevuld.

Info klik hier

Fotocredit TFoto - bron: Exact Crossen/ Golazo

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!