Van der Haar verdedigt leidersplaats in X2O Badkamers Trofee in Hamme

Van der Haar verdedigt leidersplaats in X2O Badkamers Trofee in Hamme

Van der Poel is na zijn zeges in Herentals, Baal en Koksijde geruisloos opgeschoven naar de tweede plaats in de X²O Badkamers Trofee, maar is, vermits zijn seizoen eindigt na het WK, geen kandidaat om eindwinnaar te worden. Dat is Lars van der Haar wel.

Lars van der Haar start zaterdag in de Flandriencross in Hamme met een bonus van 3 minuten 33 seconden in de tussenstand van de X²O Badkamers Trofee op Van der Poel, die niet meedingt naar de eindzege van het klassement. Cameron Mason volgt op 4'24", Eli Iserbyt op 4'45", Vanthourenhout al op meer dan 9 mnuten. De Britse, Belgische en Europese kampioen tekenen allen present zaterdag in Hamme voor de Flandriencross,

In de Trimetal Rookie Trophy, het klassement voor de U23 heren, verdedigt David Haverdings zijn leidersplaats. De 19-jarige Nederlander heeft een riante voorsprong van 4 minuten en 8 seconden op Arne Baers en vijf en een halve minuut op Viktor Vandenberghe.

Parcours aangepast

Het parcours van de Rectavit Flandriencross is quasi identiek aan dat van vorig jaar, toen er voor het eerst in omgekeerde richting werd gereden, met aankomst vlakbij de beroemde Mirabrug. Door de zware regenval van de kerstperiode en begin deze maand en de dooi van deze week heeft de organisatie er wel voor geopteerd om bij de eerste passage rond de vijver aan de materiaalpost de andere zijde te gebruiken, waardoor een zware en lange loopstrook nu veel korter zal zijn.

Info X²O Badkamers Trofee klik hier

Fotocredit TFoto - bron: X²O Badkamers Trofee / Golazo




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!