De Wereldkampioene blijft schitteren

De Wereldkampioene blijft schitteren

Fem van Empel was de absolute topfavoriete voor de zege in de Koppenbergcross bij elite dames en de wereldkampioene stelde zeker en vast niet teleur. Denise Betsema werd heel knap tweede en Anna Kay kan best trots zijn op haar derde stek

Uitslagen Koppenbergcross klik hier

Koppenberg 23 credit TFoto podium dames.jpeg (345 KB)

"Het was echt loodzwaar.", bevestigde Van Empel wat de toeschouwer zag. "Ik heb het nog nooit zo zwaar meegemaakt hier. Je kunt je bijna niet voorstellen dat je zoveel vermogen levert, aangezien je niet echt vooruit komt. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk druk te houden en de grasrandjes op te zoeken. De omstandigheden waren echt verraderlijk."

"De Koppenbergcross is mijn favoriete cross.", geeft de wereldkampioene mee. "Aan het begin van het seizoen zei ik dat ik deze hoe dan ook wilde rijden, omdat ik het een heel mooi parcours vind. De omstandigheden maakten het vandaag extra speciaal."

Op naar het EK "Voor nu is het zaak dat ik goed herstel en daarna bereid ik me net als anders voor op de volgende wedstrijd. Hoe ik omga met de favorietenrol? Door het niet als kampioenschap te benaderen, maar gewoon als een van de andere wedstrijden.", aldus de talentvolle Nederlandse.

 

 

 




Fotocredits TFoto




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!