VIDEO: Sanne Cant deelt vreugde met team en... broer Kevin

VIDEO: Sanne Cant deelt vreugde met team en... broer Kevin

Ze heeft 'm eindelijk op zak, die wereldtitel. "Dankzij haar talent en inzet van jaren", aldus broer Kevin. "Vandaag reed ze zowel crosstechnisch als tactisch de perfecte koers", analyseerde teammanager Christoph Roodhooft. Een videoverslag met een paar hoofdrolspelers...

"Of ik mijn steentje heb bijgedragen? Een kleintje, misschien", lacht broer Kevin. "Maar dit heeft Sanne vooral zelf verwezenlijkt. Met dank aan haar talent en haar jarenlange inzet. En ja, in Spanje was ik er bij en hebben we heel hard gewerkt. Maar er zijn nog heel wat mensen die hun steentje hebben bijgedragen. Die mensen weten dat trouwens ook zelf wel."

Teammanager Christoph Roodhooft bleef ondanks de vreugde behoorlijk nuchter. "Natuurlijk was Spanje een succes. Anders waren we niet naar Benicassim afgezakt. Wat me hier vooral bijblijft is dat Sanne vandaag zowel crosstechnisch als tactisch de perfecte wedstrijd heeft gereden..."

Toch een opgemerkte uitspraak van Roodhooft op de vraag of een krantenartikel (in Het Laatste Nieuws stond deze week dat Cant te groot was voor België, maar te klein voor de wereld) haar extra had geprikkelde, reageerde Roodhooft. "Misschien is dat nog steeds wel een beetje zo. Echt fout vond ik die uitspraak niet."

Beluister en bekijk hier het interview met Kevin en Sanne Cant en Christoph Roodhooft.



Foto's: ©Photopress.be / Video: ©Julien Gielen

Vind alle uitslagen via onze kalenderpagina




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!