Afzeggingen bij de vleet voor slotmanche WB in Hoogerheide

Afzeggingen bij de vleet voor slotmanche WB in Hoogerheide

Wout van Aert blijft uiteraard de grootste afwezige in Hoogerheide vandaag. Maar ondertussen blijft het forfaits regenen. Ook Laurens Sweeck, Jens Adams en beloftenwereldkampioen Eli Iserbyt zijn er aan de Brabantse Wal niet bij.

Wat met Van Aert scheelt, weten we. Een knieblessure houdt de Kempenaar nog steeds van de fiets. Zonet kregen we ook het forfait van Laurens Sweeck binnen. "Deze nacht ziek geworden en koorts gemaakt, in samenspraak met de dokter heb ik beslist om vandaag niet te starten", klinkt het op de Facebookpagina van de ERA-Circusprof.

Gisteravond liet ook Jens Adams al weten te passen voor de slotmanche van de Wereldbeker. "Ik was al ziek in de aanloop naar de wereldbekermanche in Fiuggi", aldus Adams op de website van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. "Ik had onder meer koorts gemaakt. Deze week dacht ik hersteld te zijn, maar dat bleek niet het geval. Toen ik vanmorgen (gisteren dus, red) opstond, voelde ik me toch startklaar voor Zonnebeke, maar dat was een foute inschatting." Adams vond dat er weinig 'power' in de benen zat. "Het heeft dan ook geen zin dat ik met dit gevoel van start ga in Hoogerheide. Ik zou daar maar weinig kunnen uitrichten."

En ook gisteren kwam al de melding dat Eli Iserbyt (bij de categorie U23) niet van start gaat. "Omdat Eli na de nodige dosis pech in de Wereldbeker pas de vierde plek in de tussenstand bekleedt en geen uitzicht meer heeft op de eindzege, werd in samenspraak met de teamleiding beslist om de stage op Mallorca niet te onderbreken voor Hoogerheide", klinkt het in een bericht op de website van Marlux-Napoleon Games.

Foto's: ©Photopress.be / Tekst: Nico Dick




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!