WK-selectie bekend: mét Vermeersch, zonder Adams, Aernouts en Vantornout

WK-selectie bekend: mét Vermeersch, zonder Adams, Aernouts en Vantornout

Bondscoach Rudy De Bie heeft zonet zijn selectie voor het WK veldrijden in het Luxemburgse Bieles vrijgegeven. Alleen de invulling van het laatste plekje bezorgde De Bie nog kopbrekens. Dat gaat uiteindelijk naar Gianni Vermeersch, die de voorbije weken veel pech kende.

"Jongens ontgoochelen zal ik altijd moeten doen", aldus De Bie zondag nog. Jens Adams, Klaas Vantornout en Jim Aernouts zijn ditmaal de pineut. De Bie koos voor het zevende en laatste plekje dus voor Gianni Vermeersch, die de voorbije weken wel goed op dreef was, maar daar geen topresultaten kon aan koppelen door heel wat pech. Zo werd hij ook vorige zondag in Fiuggi nog teruggefloten.

Hieronder vindt u alle namen van de jongens/meisjes die naar Luxemburg mogen. Verrassend daarbij: ook de naam van Loes Sels bij de dames. Eerder had de bondscoach laten verstaan dat de bond niet de hobby van de dames-veldrijdsters moest bekostigen. Dat viel niet in goede aarde bij de Kempense. Maar ze mag nu dus toch mee naar Bieles... Bij de junioren is de grootste verrassing de afwezigheid van Andreas Goeman in de kern.




Foto: ©Photopress.be / Tekst: Nico Dick

Meer info WK veldrijden 2017 in Bieles (Lux) via onze kalenderpagina




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!