Niels Albert vraagt om hulp tijdens 'Sterkste Netwerk'

Niels Albert vraagt om hulp tijdens 'Sterkste Netwerk'

Niels Albert staat vanaf morgenvroeg face-to-face met VRT-journaliste Fatma Taspinar in het Eén-programma 'Het Sterkste Netwerk'. Albert stuurde ondertussen al een tweet de wereld in, waarbij hij iedereens hulp inroept. De opnames zijn morgen, vrijdag en zaterdag.

Een BV is maar zo sterk als zijn netwerk. Dat is het uitgangspunt van het spelprogramma op Eén dat sinds dit najaar op de buis is. Onder het goedkeurend oog van Joy Anna Thielemans nemen twee bekende Vlamingen het tegen elkaar op, met hun sociale netwerk als enige wapen. Deze week is Niels Albert aan de beurt, hij neemt het op tegen Fatma Taspinar. De opnames vinden op donderdag, vrijdag en zaterdag plaats, de uitzending staat maandagavond op de agenda.

Een paar uur geleden riep Albert zijn volgers al op om hem zo veel mogelijk bij te staan. Je kan de voormalige wereldkampioen volgen op Facebook en Twitter. Daar zal hij oproepen eens de wedstrijd loopt. En hij zal alle hulp kunnen gebruiken vanuit zijn container.

Albert start in elk geval al met een behoorlijk netwerk. Zijn twitteraccount telt maar liefst 48.600 volgers, terwijl Fatma Taspinar het met een kleine 7000 volgers moet doen. Daarnaast zou ook zijn Facebookaccount opnieuw actief zijn.

Wie de capriolen van de ploegleider van Vastgoedservice-Golden Palace en Wout van Aert op de voet wil volgen, kan terecht op de website van het programma via deze link.

Foto's: ©Veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!