Lichte hersenschudding voor Klaas Vantornout na val

Lichte hersenschudding voor Klaas Vantornout na val

Klaas Vanornout heeft bij een valpartij in Calpe een hersenschudding opgelopen. De Belgische kampioen hield gelukkig geen breuken over aan zijn tuimelperte. Vantornout was op training met... Rob Peeters en knalde op een loslopende hond.

"Twee honden liepen plots los rond", vertelt Vantornout op de website van zijn team. "Ik had niet eens de tijd om te remmen, kon één van de beesten niet meer ontwijken en ging los over de kop." De eigenaar van de honden bracht de West-Vlaming naar een kliniek in de buurt waar gelukkig geen breuken werden vastgesteld. De Belgische kampioen houdt er wel een hersenschudding en een pak stramme spieren aan over. Hij droeg gelukkig een helm (zie rechtsonder), die flink was toegetakeld.

Opmerkelijk dat Vantornout uitgerekend op pad was met Rob Peeters. Drie maanden geleden zat het er nog bovenarms op na een wat ongelukkige uitspraak van Vantornout over zijn collega na het BK in Erpe-Mere. Daags na het BK aanvaardde Peeters zelfs de excuses van Vantornout niet. Mooi te horen dat de twee het ondertussen bijlegden en zelfs samen op pad trekken...

Klaas Vantornout hoopt overigens vanaf morgen of overmorgen opnieuw deftig te kunnen trainen.




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!