Rob Peeters: 'Nee, Vantornouts excuses zijn nog niet aanvaard'

Rob Peeters: 'Nee, Vantornouts excuses zijn nog niet aanvaard'

Klaas Vantornout zal zich zijn 'slip of the tongue' van gisteren nog even herinneren. Hij noemde Rob Peeters in een eerste reactie na zijn titel "niet meteen de meest talentvolle". Vandaag excuseerde hij zich, maar Peeters kon dat maar matig appreciëren. "Zo eenvoudig gaat dat niet..."

Toch een kleine domper op de titel van Vantornout, die commotie. Bovendien deed Klaas er na afloop nog een schepje bovenop, door Rob Peeters net na afloop van het BK te bestempelen als "niet meteen de meest talentvolle renner." Een foutje van mijnentwege, aldus Vantornout vandaag op de persbabbel. "Mijn excuses als dat verkeerd is overgekomen. Dat was niet de bedoeling." Ook volgens de ploegleiding had de nieuwe Belgische kampioen niet de intentie om Peeters te beledigen.

Vergeten en vergeven, denken we dan. Maar dat is zonder Peeters gerekend. "Ik wil er niet te veel heisa rond maken, maar zo eenvoudig gaat dat niet", aldus de Kempenaar deze namiddag na afloop van de Weversmisdagcross in Otegem. "Hij heeft het wel gezegd, hé. Dan is het al te gemakkelijk om 's anderendaags ineens te zeggen dat je het niet meende. Nee, dit vergeet ik niet snel."




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!