Niels Albert Bike Store feestelijk geopend

Niels Albert Bike Store feestelijk geopend

Gisteravond opende de Niels Albert Bike Store in stijl. De ex-veldrijder en zijn vennoot Paskal Teugels klonken op een succesvolle toekomst van hun nieuwe fietsenzaak. Het mag gezegd, een juweeltje. Vandaag opent de winkel ook zijn deuren voor het grote publiek.

Om 19 u openden Niels Albert en Paskal Teugels, in het bijzijn van hun echtgenotes, de deuren van de Niels Albert Bike Store. In de loop van de avond liep de zaak helemaal vol met genodigden. Onder meer een aantal ex-collega's van Albert, een pak van zijn die-hard fans en andere bekende gezichten klonken mee op de toekomst.

De fietsenzaak zelf bestaat uit twee verdiepingen, met een wel bijzonder ruim assortiment aan fietsen en fietsbenodigdheden. "Hier kan iedereen terecht", vertelde het duo met de glimlach. "Zowel de atleet, de recreant als kinderen. Iedereen vindt zijn gading. Bovendien willen we de klant verwennen met een paar extra's. Zo komt er binnenkort een meettoestel en kunnen potentiële klanten hun aankoop een dagje testen."

Ook opmerkelijk: Albert en zijn kompaan wilden geen bloemen of cadeaus. "Ik ben sinds kort peter van het Rune-fonds, opgericht door de ouders van een hartpatiëntje. Wie wil kan zijn bijdrage leveren via een collectebus die aan de ingang geposteerd was." Mooi gebaar van Niels en Paskal, dat ook door de vele genodigden duidelijk geapprecieerd werd.











































Foto's: ©Veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!