Vader en dochter Herygers zaterdag samen in het veld

Vader en dochter Herygers zaterdag samen in het veld

Red Bull Tout Droit heeft er een extra attractie bij. Na Niels Albert, Paul Herygers, Stefan Everts, Nick Nuyens en Geert Wellens, zal zaterdagmorgen niemand minder dan Herygers' dochter Femke mee van start gaan in deze spektakelrijke wedstrijd op Linkeroever.

Het lijstje wordt langer en mooier. En dat valt deze keer letterlijk te nemen. Want naast iconen als Niels Albert, Paul Herygers, Nick Nuyens, Stefan Everts, Geert Wellens, Joeri Jansen en Geert Noels, zullen zaterdagvoormiddag ook enkele bevallige dames op de fiets springen om de Red Bull Tout Droit-race tot een goed einde te brengen.

Niemand minder dan Alizée Poulicek, Joke Vandevelde én Femke Herygers kruipen voor de gelegenheid in een wieleroutfit om de andere 'All Stars' te bekampen. En dat zal ongetwijfeld wel enkele extra kijklustigen lokken. Het zal trouwens de eerste keer zijn dat papa en dochter Herygers samen meedoen aan een wedstrijd.

Red Bull Tout Droit’ is een cyclocross op Linkeroever in ware Red Bull-stijl. De wedstrijd begint met een ‘Le Mans’ start, waarbij de deelnemers naar hun fiets lopen. Daarna moeten ze al lopend of fietsend in een zo recht mogelijke lijn van checkpoint naar checkpoint racen, met in totaal 7 checkpoints. Wie het snelst drie ronden aflegt en daarbij alle checkpoints passeert, wint. De All Stars zullen evenwel maar één ronde afleggen.

Wilt ook u het spektakelstuk niet missen? Rep u zaterdagvoormiddag dan naar het Galgenweelpark op Linkeroever. Om 11u wordt het startschot gegeven. De toegang is gratis. Meer info vindt u via deze link. Bovendien is de Red Bull Tout Droit perfect combineerbaar met de Scheldecross in Antwerpen, later op de dag.




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!