Rob Peeters past voor Woerden, Kruibeke en Meulebeke

Rob Peeters past voor Woerden, Kruibeke en Meulebeke

Het gaat niet goed met Rob Peeters, de kopman van Vastgoedservice-Golden Palace. De Kempenaar heeft nood aan frisheid in het hoofd en vertoeft ondertussen in Calpe. Hij laat Woerden (vanavond), Kruibeke en Meulebeke schieten. "In Spanje wil ik de batterijen opnieuw opladen", klinkt het.

"Ik kom niet in de buurt van wat ik in normale omstandigheden waard ben", vertelt Rob Peeters in een persbericht van zijn team. "Mijn starts zijn nog behoorlijk, maar ik zak tijdens de wedstrijden steeds dieper weg. Ondertussen ben ik al een paar weken op zoek naar oorzaak en oplossingen. Ik liet mijn rug onderzoeken, ik liet bloed afnemen, ik trok naar een psycholoog, noem maar op. Conclusie: ik heb dringend nood aan rust in het hoofd. Ik moet de batterijen opnieuw opladen. Dat raadden zowel artsen als de ploeg me aan. Dus is er maar één remedie: even de stekker er uittrekken."

Concreet betekent dit dat Peeters na de openingsmanche van de Wereldbeker in Valkenburg zijn koffers pakte en naar het Spaanse Calpe afreisde. En dat hij zijn drie eerstvolgende wedstrijden skipt: Woerden (vanavond), Kruibeke (zaterdag) en Meulebeke (zondag.)

"Ik kon daar mijn startgeld gaan oprapen, maar wat hebben organisatoren er aan als ik niet presteer?", aldus Peeters nog. "Dan speel ik het liever fair. Ik kom pas terug tegen eind volgende week, in de hoop dat ik op de Koppenberg en in Zonhoven een stuk beter en vooral frisser voor de dag kom."

Foto's: ©veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!