Stybar naar persbabbel per helikopter

Stybar naar persbabbel per helikopter

Zdenek Stybar maakte deze namiddag zijn opwachting in Wielsbeke, voor de persbabbel voorafgaand aan de Ronde van Vlaanderen. Opmerkelijk, de veldritwereldkampioen kwam met de heli. "Zo spaarde ik een uurtje uit", genoot hij.

Krijgt Styby vedettenallures? "Niets van, op die manier heb ik een uurtje extra rust", verklaarde hij zijn verrassende intrede in Wielsbeke. "Het was trouwens mijn allereerste keer dat ik in een heli zat. Patrick (teammanager Lefevere, red) belde me gisteren op met de vraag of ik geen zin had om met de helikopter te komen. En of ik dat zag zitten. De heli landde in mijn tuin, van waaruit we naar de gebouwen van sponsor Unilin vlogen." Het was Zdeneks verloofde Ine die de foto op haar Facebookpagina gooide.

Dat hij klaar is voor Vlaanderens Mooiste, gaf de Tsjechische outsider graag mee. "De Ronde ligt me misschien nog beter dan Parijs-Roubaix, ook al werd ik daar vorig jaar zesde. Ik weeg namelijk tien kilogram minder dan bijvoorbeeld Tom Boonen. Dat is een voordeel op de bergjes en een nadeel op de kasseien. Ik heb keihard gewerkt, echt niets aan het toeval overgelaten. Ik popel om van start te gaan."


Foto: Facebookpagina Ine Van den Bergh




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!