Cyclocross nog meer tot in de woonkamer

Cyclocross nog meer tot in de woonkamer

'De Proeftuin' zoekt de echte liefhebbers van het veldrijden die daarenboven ook nog eens interesse hebben in nieuwe technologieën. Je kan deel uitmaken van een panel dat meedenkt hoe het veldrijden thuis kan worden beleefd alsof men toch aanwezig is op de wedstrijd.


'De Proeftuin' is het testlab van de VRT waar je jouw mening kwijt kan over de media van morgen en waar je mediatoepassingen in een experimentele fase kan uittesten. Via www.deproeftuin.vrt.be kan iedereen zich registreren om deel uit te maken van een testpanel. Een unieke kans om een rol te spelen in de media van de toekomst.

Als panellid kan je bijdragen door bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen, een prototype te testen, naar een groepsgesprek te gaan of zelfs een applicatie mee vorm te geven. Let wel, het gaat steeds om toepassingen in een testfase en niet om feilloos afgewerkte producten. Ze dienen in de eerste plaats om nieuwe inzichten te verwerven en als een manier om kennis te vergaren over mediagebruikers. De testen kunnen altijd een vervolg krijgen en een aanzet zijn voor nieuwe mediatoepassingen.

Doel van het project omtrent veldrijden: een wedstrijd kunnen beleven in de woonkamer alsof men ter plekke is op het parcours.


- via live camerabeelden, gefilmd van op de fiets
- via beelden gemaakt met dronecamera's
- via geluid van renners, supporters, coaches, ....
- statistieken van hartslagritme, zuurstofsaturatie, trapfrequentie, positie, ...

Wie wenst deel te nemen, meebouwen aan de sportbeleving van de toekomst, of meer info wenst, kan dit via volgende link: Klik

Als je het ons vraagt, best interessant, ook al is het begin april. Wordt vervolgd.

Tekst: BDI




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!