Bart Wellens: 'Gelukkig zijn dat 't nog cross is'

Bart Wellens: 'Gelukkig zijn dat 't nog cross is'

"Chapeau voor zij die nog organiseren", zegt Bart Wellens. "We moeten gelukkig zijn dat er nog altijd cross is". Thomas Mein van zijn Tormans CX Team was op be-Mine, met een 7de plaats, eerste belofte

Bart Wellens is sportdirecteur van het Tormans CX Team. Dat er in tegenstelling tot vorige veldritseizoenen tot dusver minder crossen zijn geweest en er ook minder dan anders volgen, beseft hij uiteraard ook. "Ik denk dat we gelukkig moeten zijn dat 't nog cross is", klinkt het bij Wellens, die ook een pluim geeft aan zij die nog organiseren.


Quinten Hermans nam gisteren de beste start van de ploeg en bevond zich vooraan de wedstrijd maar zakte dan begrijpelijker wijze wat terug. De Limburger is nog maar een week terug in competitie, na zijn kwalijke val deze zomer in de openingsetappe van de Dauphiné en is op zoek naar het goed gevoel (lees hier). Thomas Mein was de beste in de uitslag voor het team. De Brit schoof vanuit de achtergrond op naar voor en finishte op een verdienstelijke 7de plaats op de zware omloop in Beringen. Mein werd daarmee ook eerste belofte.

Uitslagen van Tormans CX Team

7. Thomas Mein (GBr)
8. Corné van Kessel (Ned)
9. Quinten Hermans
13. Emiel Verstrynge

Volledige uitslag klik hier

Beeldmateriaal credits Julien Gielen-Veldritkrant

Lees: Van Den Broeck en Vandeberghe winnen bij de nieuwelingen op be-Mine klik 
Lees: Betsema soleert van ronde 1 tot finish op be-Mine klik
Lees: Toon Aerts zegeviert ook op be-Mine klik




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!